HomePe scurt

Pe scurt

Accident mortal la Secuienii Noi

Luni seara, la orele 19.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ158, în Secuienii Noi, a avut loc un accident

rutier soldat cu decesul unui pieton. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că, în timp ce o femeie de 39 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DJ 158, având direcţia de deplasare către DN2, a surprins şi accidentat mortal o femeie de 61 de ani, din Secuieni, care se afla pe partea carosabilă. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

A dărâmat gardul şi a distrus o conductă de gaz

În seara zilei de 23 februarie, la orele 23.00, la intersecţia străzii Griviţei cu strada Dimitrie Cantemir, din Roman, a avut loc un accident rutier soldat cu avarierea autoturismelor implicate, a unei conducte de gaz şi a unui gard împrejmuitor al unui imobil din zonă. Din primele cercetări reiese că un tânăr de 21 de ani, din Roman, care conducea un autoturism marca Kia Rio, pe strada Dimitrie Cantemir, având direcţia de deplasare către strada Moldovei, ajuns la intersecţia cu strada Griviţei, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, şi a pătruns în intersecţie intrând în coliziune cu un autoturism marca Opel Corsa, condus pe strada Griviţei de către o tânără de 21 de ani, din Roman. În urma impactului, autoturismul marca Kia Rio a fost proiectat în gardul împrejmuitor al unui imobil, avariindu-l pe o distanţă de trei metri, după care a avariat racordul de la intrarea în regulator al conductei de gaz metan, provocând scurgeri de gaze. La faţa locului a intervenit imediat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, asigurând zona expusă pericolului de explozie şi acordând sprijin echipei operative din cadrul societăţii de furnizarea gazului, ce a oprit alimentarea cu gaz metan, îndepărtând, astfel, pericolul de explozie. În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiuni de distrugere din culpă. Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere pentru nerespectarea regulilor privind acordarea de prioritate.

Comentarii

WORDPRESS: 0