Prima paginăPe scurt

Pe scurt

Reţinuţi pentru agresiune

Miercuri seară, în jurul orei 20.45, numărul unic de urgenţă 112 a fost apelat pentru a sesiza o agresiune ce a avut loc în satul Chilii, comuna Valea Ursului. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un tânăr de 21 de ani a fost agresat de alte trei persoane. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. „În urma cercetărilor, la data de 12 februarie, poliţiştii au identificat şi depistat cei trei suspecţi, cu vârste de 18, 28 şi 62 ani, toţi din comuna Valea Ursului, iar împotriva acestora a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Încarcerat după ce s-a predat

Joi dimineaţă, la sediul Poliţiei municipiului Roman s-a prezentat un bărbat de 27 ani, din municipiu, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la trei ani şi patru luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt. Pe data de 24 octombrie 2014, el a sustras, prin ameninţare, un portofel de la o persoană, iar la data de 7 noiembrie 2012 a sustras, din curtea unui imobil situat în municipiul Roman, o cadă din fontă. Bărbatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Pieton accidentat pe strada Mihai Eminescu

O persoană a fost rănită, joi, 12 februarie, după ce a fost implicată într-un accident pe strada Mihai Eminescu, din Roman. Din primele cercetări a reieşit că un tânăr de 18 ani, din Roman,care conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu, a surprins şi accidentat uşor un pieton de 28 ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0