Coș de fum periculos. Incendiu. Robinet de gaz avariat de gheață

Robinet de gaz avariat de gheață

Luni, în jurul orei 16.03, pompierii romașcani au intervenit la o casă pe strada Viitorului, nr. 9, pentru a asigura măsurile PSI (prevenire și stingerea incendiilor) la o țeavă de gaz avariată. Mai exact, un robinet al țevii de gaz metan s-a rupt, după ce o bucată de gheață de pe acoperișul casei s-a desprins și a căzut. Pompierii au rămas la fața locului pînă cînd echipa de la E.ON a remediat situația.

 

Coș de fum periculos

Detașamentul de Pompieri Roman a intervenit luni, 5 martie, în jurul orei 20.48, la locuința Mariei G., de pe strada Cucutei, din municipiul Roman. Coșul de fum al locuinței femeii luase foc, din cauză că nu a fost curățat la timp. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca singura pagubă să fie funinginea arsă de pe coșul de fum.

 

Incendiu de la un scurt circuit

În noaptea de luni spre marți, la ora 3.40, pompierii romașcani au intervenit pe strada C.A. Rosetti pentru a stinge focul dintr-o încăpere care era folosită ca magazin de haine. Focul a pornit de la un scurt circuit electric, din cauza unui conductor neizolat corespunzător. În incendiu au ars o tonă și jumătate de haine și încălțăminte, o casă de marcat, două ferestre și o ușă. La fața locului a fost nevoie și de prezența unui echipaj SMURD, întrucît o femeie de 61 de ani a făcut atac de panică. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman pentru îngrijiri.


COMENTARII

WORDPRESS: 0