HomeEducatie

Olimpic național la Liceul din Nisiporești

Nisiporesti Pal MariusMarius Pal (foto – centru), elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Nisiporești, a dovedit că, muncind cu seriozitate și perseverență, se poate face performanță și dacă înveți într-un liceu din mediul rural.

 

 

Marius s-a calificat la faza națională a Olimpiadei la discipline din aria curiculară tehnologii – domeniul fabricarea produselor din lemn, clasându-se primul pe județ, cu media 9,55, după proba scrisă și proba practică.
Marius Pal este pregătit de inginerul Constantin Dunăre și de maistrul Marean Farcaș. Liceul Tehnologic Nisiporești a fost reprezentat la faza județeană a Olimpiadei la disciplinele tehnice de trei elevi: Marius Pal, locul I, Mihai Măgdici, care s-a clasat al șaselea, și Adrian Sticea, pe locul 8.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Vladimir 10 ani ago

    Iata ca mai exista si alti „Marean” , nu numai Vanghele! Nu aveti cumva si un Adriean? Felicitari elevului!

  • Mihai 10 ani ago

    Fiecare cu numele sau, domnule Vladimir…E bine ca in final ati felicitat elevul, desi eu cred ca am putea sa felicitam si cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Nisiporesti, fiindca nu e la indemana oricarei institutii de invatamant sa obtina astfel de rezultate. Sa le tinem pumnii pentru faza nationala. Daca vin si de acolo cu un rezultat bun, atunci intradevar, Liceul Tehnologic Nisiporesti, singurul din zona Roman, care are domeniul fabricarea produselor din lemn, poate deveni un nume.Succes!