HomeLifestyle

Nuntă de vis în familiile Balcan – Tărâţă

Andreea Balcan, fiica managerului Marsat, Vasile Balcan, s-a căsătorit cu Mihai, băiatul cel mic al preşedintelui CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă, în prezenţa a 400 de invitaţi. 

Sâmbătă, 2 august, a avut loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului în judeţul Neamţ, căsătoria dintre Andreea Balcan, singura fată a lui Vasile Balcan, managerul societăţii Marsat, şi Mihai Tărâţă, fiul cel mic al lui Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. Cununia civilă şi cea religioasă au avut loc la biserica Roznovanu, din Roznov, cununia civilă fiind oficiată de primarul Romanului, Laurenţiu Dan Leoreanu.

Petrecerea a avut loc la conacul familiei Tărâţă, din Zăneşti. Mirii, naşii (familia de medici Andreea şi Emanuel Molodoi, din Roman), socrii mari şi socrii mici au renunţat la maşinile luxoase şi au preferat să meargă cu caleaşca de la biserică la conac.

„A fost evenimentul cel mai emoţionant din viaţa mea. Fiind şi singurul meu copil, a fost un moment unic. Am vrut să facem un eveniment care să respecte toate tradiţiile, cu gătitul miresei, luat mireasa de acasă cu alai, cu tot ce trebuie. Nunta a fost pe placul mirilor, exact aşa cum au visat-o. Putem spune că a fost o nuntă de vis”, a declarat Vasile Balcan, socrul cel mic.

Printre cei 400 de invitaţi, pe lângă rude, s-au numărat şi vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele Curţii de Conturi a României, Nicolae Văcăroiu, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, romaşcanul Alin Antochi, foşti sau actuali primari, consilieri judeţeni, numeroşi parlamentari, dar şi alţi reprezentanţi marcanţi ai mediului economic şi politic din Roman, printre care consilierul local Iulia Havrici, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate din Roman, fostul primar Dan Ioan Cărpuşor, binecunoscuți oameni de afaceri ca Nuşa Chiriac sau Doina Cepalis.

„Pentru mine, ca invitat, a fost ceva extraordinar. Pregătirile şi organizarea au fost excepţionale. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Nu ştiu dacă voi mai avea ocazia, vreodată, să mai particip la un astfel de eveniment deosebit”, a afirmat Iulia Havrici. „A fost o nuntă ca în poveşti, cu o organizare impecabilă, cu atenţie deosebită acordată şi celor mai mici detalii. De la primire până la muzică, aranjamente florale, decorul cortului, totul a fost minunat. A fost primul eveniment la un asemenea nivel la care am participat în viaţa mea. Nu a fost o nuntă făcută pentru bani, ci de plăcere, pentru a face ca toţi invitaţii să se simtă foarte bine. Tortul miresei a fost superb, focul de artificii la fel, însă decorul a fost cel care mi-a plăcut cel mai mult. O astfel de nuntă nu am văzut decât în filme”, a spus Nuşa Chiriac, managerul Turoag.

Și primarul Romanului a fost încântat de eveniment. „A fost o nuntă ca în poveşti. Am avut bucuria de a oficia cununia civilă în biserică, au fost momente cu totul deosebite. Le doresc tinerilor căsătoriţi o căsnicie lungă şi frumoasă, bazată pe iubire şi încredere reciprocă”, a afirmat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • eu.ro 10 ani ago

    Retoric vorbind…aceasta casatorie inseamna conservarea,,valorilor”sau…,,pura intimplare”