LOCURI DE MUNCĂ LA PRIMĂRIE ŞI SPITALUL ROMAN

HomeEconomie

LOCURI DE MUNCĂ LA PRIMĂRIE ŞI SPITALUL ROMAN

1primarie407c-680x365Spitalul Municipal de Urgenţă Roman şi Primăria municipiului Roman au scos la concurs mai multe posturi. La Spital se caută registratori, dar şi infirmieri, iar la Primărie se scot la concurs posturi de conducere. Trei posturi de mecanic auto sunt disponibile pentru Unitatea Militară.

Șapte posturi libere la Spital

Spitalul Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacantă, de psiholog clinician. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de specialitate. Data limită a dosarelor este 9 martie, proba scrisă fiind programată pentru 17 martie, iar cea practică pe 21 martie.

Spitalul mai organizează concurs şi pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a patru posturi contractuale de execuţie, vacante, de infirmieri. Cei interesaţi, trebuie să fi absolvit măcar şcoala generală, să aibă curs de infirmier şi să poate lucra în program de trei ture a câte opt ore, sau 12 ore cu 24 ore. Data limită de depunere a dosarelor este 7 martie, proba scrisă fiind programată pentru 21 martie, iar proba practică pe 23 martie.

La Spitalul Roman se organizează concurs şi pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de registrator medical (două posturi – un post cu jumătate de normă). Pentru concurs se cer studii medii şi curs de operare PC. Data limită pentru depunerea dosarelor este 7 martie, proba scrisă fiind programată pentru ziua de 16 martie, iar pe 18 martie se va susţine proba practică.

Bibliografia pentru concursuri se găseşte pe pagina oficială de internet a unităţii sanitare.

Se caută şef pentru Serviciul Competiţii Sportive

Clubul Sportiv Municipal Roman, noua structură organizată la nivelul municipiului, caută şef serviciu al Serviciului Competiţii Sportive.

Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul economic, juridic, administraţie publică sau ştiinţa sportului şi educaţiei fizice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minimum cinci ani şi experienţă în domeniul sportiv de minimum trei ani.

Depunerea dosarelor se poate face până pe 8 martie, iar proba scrisă este stabilită pentru 16 martie.

Promovări de directori şi şefi la Primăria Roman

Primăria Roman organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de conducere – director executiv al Direcţiei Servicii Edilitare; şef birou al Biroului monitorizare mediu şi şef birou al Biroului juridic, contencios.

Pentru funcţia de director executiv al Direcţiei Servicii Edilitare se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe inginereşti, specializarea construcţii, civile şi agricole; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; candidatul trebuie să fie numit într-o funcţie publică din clasa I; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice trebuie să fie de minimum trei ani, iar în cazierul administrativ nu trebuie să aibă o sancţiune disciplinară neradiată.

Pentru funcţia de şef birou al Biroului monitorizare mediu se cer: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, în ramura de ştiinţă, ştiinţele pământului şi atmosferei; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum doi ani şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Pentru funcţia de şef birou al Biroului juridic – contencios, condiţiile sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţe juridice; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum doi ani şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Dosarele se pot depune până pe 8 martie, iar pe 23 martie este programată proba scrisă

Auditor pentru Primăria Roman

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea unui post de auditor – clasa I, gradul profesional superior în cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Roman. Concursul se organizează pe 28 martie – proba scrisă. Dosarele se pot depune până pe 15 martie, la sediul Primăriei Roman.

Unitatea Militară caută mecanici auto

Unitatea Militară nr. 01145 din Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante de muncitor calificat III, mai exact trei posturi de mecanic auto.

Cei interesaţi de aceste posturi trebuie fi absolvit una dintre următoarele forme de pregătire, cu specializarea mecanic auto sau lăcătuş mecanic auto: studii medii; şcoală profesională; cursuri calificare în instituţii acreditate, în cazul în care studiile medii/şcoală profesională sunt în alt domeniu de specializare şi să aibă minimum trei ani vechime în muncă, în una din specializările mecanic auto şi/sau lăcătuş mecanic auto.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 8 martie. Proba practică este programată pentru 16 martie, iar interviul se va susţine pe 22 martie.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile la sediul Unitatea Militară nr. 01145 din Roman,  str. Profesor Dumitru Mărtinaş nr. 2, Judeţul Neamţ, telefon: 0233/741.401, interior 134.

Comentarii

WORDPRESS: 0