Prima paginăInedit

Jandarmii au înapoiat un telefon pierdut

Dimensiune text

Jandarmii romaşcani i-au făcut o mare bucurie unui bărbat din satul Mesteacăn, comuna Icuşeşti. Filip Ifrim era în Roman, cu soţia. Bărbatul a avut treabă la o bancă din centrul oraşului şi a parcat maşina într-una din parcările cu plată de pe bulevardul  Roman-Muşat. El şi soţia au mers la bancă, apoi şi-au continuat drumul prin oraş. La un moment dat, când a vrut să sune pe cineva, Filip Ifrim a sesizat că nu mai are telefonul. „Eram supărat şi nici nu ştiam unde l-am pierdut, ca să mă întorc să-l caut. La un moment dat, soţia mea a primit un telefon de la o cunoştinţă, că a fost sunată de pe telefonul meu şi că telefonul meu este la jandarmi. Atunci, soţia a apelat numărul meu de telefon, am discutat cu jandarmii şi ne-am dat un punct de întâlnire”, a povestit Filip Ifrim.

Jandarmii care patrulau prin oraş au observat telefonul căzut în parcare. Iniţial, au crezut că era un portofel, pentru că telefonul era într-un toc din piele. Oamenii legii au format ultimul număr care fusese apelat şi au anunţat că au găsit telefonul.

„Nu este un telefon foarte scump, dar e dual SIM şi foarte importantă este agenda telefonică. Le mulţumesc foarte mult jandarmilor pentru gestul lor, m-a marcat. Este o dovadă că în instituţiile statului sunt oameni care fac cinste comunităţii şi pot fi daţi exemplu”, a adăugat Filip Ifrim.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0