Prima paginăEducatie

Isprava lui „Dorel” a amânat iar deschiderea corpului A de la CNRV

Dimensiune text

După mai multe amânări, elevii Colegiului Național „Roman-Vodă” au primit o nouă promisiune din partea administrației locale, privind revenirea la programul normal de cursuri și mutarea claselor în corpul A al instituției școlare.

 

 

Graba unor muncitori demni de titlul de „Dorel” a condus la formarea unor fântâni arteziene ad-hoc în sălile de clasă din corpul A al colegiului, marți, când au fost realizate probele la cald ale instalației de încălzire. În aceste zile se încearcă remedierea defecțiunilor apărute în rețeaua de încălzire din clădire, astfel încât, de săptămâna viitoare, clasele din corpul A să poată primi elevii.

„Lucrările la centrala termică și la branșamente s-au încheiat, însă au apărut probleme la instalațiile din interior. Efectuarea probelor la cald a condus la fisurarea unor țevi. Noi ne-am așteptat ca firma care a realizat instalația să fi făcut și proba la rece a țevilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Până la finalul acestei săptămâni, obligatoriu, reparațiile se vor încheia. Vrem ca, de luni, 3 decembrie, clasele să fie mutate în corpul A, iar elevii să vină la cursuri în program normal, de la ora 8 dimineața”, a spus city-managerul Ovidiu Bojescu. Directorul Colegiului Național „Roman-Vodă”, Mihaela Tanovici, nu este la fel de optimistă în ce privește darea în folosință a corpului A de lunea viitoare. „Au fost stabilite atâtea termene, încât nu cred că e oportun să mai anunțăm unul în plus. Noi am pregătit tot ce este necesar în vederea reluării cursurilor în program normal: mobilierul este mutat în noile săli de clasă, pe uși sunt deja montate plăcuțele care indică fiecare clasă în parte, orarul este deja realizat. Nu am afișat orarul deocamdată, dar o vom face imediat ce avem confirmarea că putem muta clasele în corpul A”, a opinat Mihaela Tanovici.

Între timp, printre elevii colegiului circulă deja un banc conform căruia aceștia vor avea cursuri între orele 8 și 14 abia „pe 30 februarie 2013”.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • greierul 8 ani

  Este bataie de joc fata de copiii nostri.
  Copiii platesc ptr ca adultii acestui oras nu-si fac treaba cu simt de raspundere si se apuca de montat centrala in octombrie, chiar daca se afla intr-un corp separat fata de cladirea principala.
  Toata vara „greierul” ce a facut?

  • poporul vesel 8 ani

   Greierul a asteptat venirea Elenei Udrea la inaugurare.

   Pentru ca , stim deja , Liceul Roman Voda a fost infiintat de Elena Udrea.
   Ea l-a construit , ea l-a dotat , ea l-a reabilitat.
   Pana pe 9 decembrie este musai sa fie inaugurat.

   Asta va fi piesa de rezistenta in concertul de penibilitate al cuplului Leorenu -Udrea.
   Batem la pariu ?

 • cei 8 ani

  Da sigur LEOREANU ESTE TITULAR LA CNRV- ESTE CLAR TOT UDREA A FACUT SA FIE LA CNRV . Sa vedem si ce olimpici va scoate tot cu ajuyorul ELENEI UDREA . mult succes domnule profesor