Invitație la concurs: spune-ți părerea și câștigă! –  Guest post Cristina Gherghel

HomeEditorial

Invitație la concurs: spune-ți părerea și câștigă! – Guest post Cristina Gherghel

Cristina Gherghel

Săptămâna trecută, rătăcită-ntr-un colț în mansardă, am găsit o cutie plină de cărți trimisă de editura Sapientia în 2019 – la „14 nuanțe de roșu” mă refer. Nu-ți spun ce bucurie m-a cuprins, că eram sigură că nu mai am nicio carte acasă.

Fiind absolut ultimele exemplare din prima ediție, m-am hotărât să le dăruiesc cititorilor și ascultătorilor mei, care decid să-și lase părerile la vlogurile mele publicate pe YouTube, în luna octombrie 2022. Aceste păreri trebuie să includă unul sau ambele hashtaguri #cristinagherghel și #14nuantederosu.

În acest scop, am publicat câteva videouri și postări pe blogurile mele cu regulamentul și alte detalii.

Pe lângă exemplare din memoriile comuniste cu autograf (sau fără, după preferințe), premii în haine și bijuterii placate cu aur sunt puse la bătaie.

Nu doar comentatorii pe YouTube au șansa să primească cartea și obiectele de îmbrăcăminte, dar și bloggerii care scriu postări despre 14 nuanțe de roșu. Fiecare blogger care scrie și publică o postare (sau mai multe) va primi acasă cartea cu autograf, asta pe lângă un blogger special care va câștiga premiul cel mare (3 obiecte + cartea).

Înscrierea la concursuri este deschisă tuturor în lume, premiile însă vor fi trimise doar la adrese din România.

Te invit și pe tine să participi, chiar dacă hainele nu sunt de interes pentru tine: le poți dărui, acuși vine Crăciunul.

Abia aștept să-ți citesc părerile!

CRISTINA GHERGHEL

Comentarii

WORDPRESS: 0