HomeEconomie

Investitorii chinezii sînt așteptați în Neamț

Marți seară, o delegație din județul Neamț s-a întîlnit, la București, cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Huo Yuzhen.

 

Din delegația din Neamț au făcut parte Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț, Ilie Haralambie Mitea, prefectul județului Neamț, Gabriel Farcaș, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Gheorghe Ștefan, primarul municipiului Piatra Neamț, Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman, și Vasilică Harpa, primarul orașului Tîrgu Neamț.
Am avut o întîlnire cu doamna ambasador, pe care am invitat-o în județul Neamț la sfîrșitul săptămînii. Sperăm să ne poată ajuta să atragem în județ investitori chinezi. Cel care a reușit să stabilească aceste întîlniri cu partea chineză este domnul președinte Culiță Tărâță„, a afirmat Gabriel Farcaș, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

Ca o replică a vizitei reprezentanților din județ la București, în perioada 10 – 11 august, mai mulți investitori chinezi vor veni în Neamț, pentru a se convinge de oportunitatea unor investiții în zonă.

Aceste întruniri au loc la cîteva zile după forumul economic româno-chinez, care s-a desfășurat la Ambasada României de la Beijing.

Comentarii

WORDPRESS: 0