HomePe scurt

Infractorii, căutați la discotecă * Băut și fără permis * Incendiu în curte

Infractorii, căutați la discotecă

 

În perioada 6 – 7 iulie, în mediul rural a fost organizată o acțiune pentru menținerea unui climat de siguranță civică, avînd drept scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale ce se comit în mediul rural în zona barurilor și discotecilor, depistarea persoanelor și bunurilor urmărite în temeiul legii, depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale privind circulația rutieră și privind legalitatea transportului materialului lemnos. La acțiune au participat 74 de polițiști de ordine publică și 19 polițiști de circulație, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Intervenții Rapide Neamț și jandarmi.
Au fost constatate zece infracțiuni și au fost aplicate 315 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.220 de lei, și au fost reținute cinci permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare.

 

Băut și fără permis

 

În noaptea de 8 spre 9 iulie, în jurul orei 1.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat pe strada Cuza Vodă, din Roman, pe Ionuț A., de 20 de ani, din Roman, care conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere și avînd în aerul expirat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Incendiu în curte

 

Duminică, 8 iulie, la ora 17.07, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit cu cinci subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei gospodării aparținînd Valeriei A., din localitatea Tămășeni. Incendiul a fost cauzat de jarul purtat de vînt, jar provenit de la un foc făcut în curte. Au ars circa 15 kilograme de deșeuri textile și 15 kilograme de deșeuri din lemn.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • ionut a 10 ani ago

    ma cu ce drept mati dat pe mine public ca nu posed permis daca eu am adus la politie dovada de la piatra neamt comform ca am permis din 2011.

  • ionut a 10 ani ago

    am tot la mana asa ca ati facut public o marturie mincinoasa,

  • ionut a 10 ani ago

    asai in romania asta. pe necazurile altora altii ca dumneavoastra fac banii, altii cand fura miiarde nu mai stie nimeni nimik.