Incendiu la magazie. Au dat foc pășunii. Hoț prins de la balcon

Incendiu la magazie

 

Marți, 3 aprilie, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Roman au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Olteniei, din municipiul Roman. Focul a cuprins o magazie de 12 metri pătrați și au ars acoperișul, care era construit ca un adăpost pentru păsări, 50 de pui, și 50 de kilograme de plante furajere.

 

Au dat foc pășunii

 

Avertismentele transmise în mod repetat de autorități cu privire la riscurile curățirii terenurilor prin ardere nu au mare succes printre cetățeni. Marți, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Roman au intervenit în localitatea Negrești, comuna Bîra, pentru a stinge focul care cuprinsese șase hectare de pășune. Intervenția a durat mai bine de o oră și la aceasta au participat mai multe echipaje de pompieri, dar și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bîra, precum și localnici.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Hoț prins de la balcon

 

În seara de 3 aprilie, în jurul orei 23.00, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de un bărbat din municipiul Roman despre faptul că, în timp ce se afla la balconul locuinței sale, a observat o persoană care se afla în autoturismul său. Bărbatul a reusit să rețină persoana înainte ca aceasta să sustragă bunuri din autoturism. Polițiștii au identificat respectiva persoană ca fiind Victor G., de 44 de ani, din

Roman. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

 

Băut la volan

 

În ziua de 3 aprilie, în jurul orei 11.30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe bulevardul Roman Mușat, din municipiul Roman, pe Alexandru G., de 42 de ani, din comuna Horia, care conducea un autoturism avînd în aerul expirat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Incendiu de la scurt-circuit

 

Miercuri, 4 aprilie, în jurul prînzului, pompierii militari au fost solicitați să intervină în localitatea Horia, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință din sat. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale și două echipaje, dar, cu toate eforturi depuse, acoperișul casei și lucrurile din două camere de locuit nu au mai putut fi salvate. Intervenția a durat aproximativ două ore, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurt-circuit la un conductor electric izolat necorespunzător.


COMENTARII

WORDPRESS: 0