Încasările la bâlci au depășit 112.000 de lei

HomeEconomie

Încasările la bâlci au depășit 112.000 de lei

 

 

Deși bâlciul tradițional de la Roman nu a prins, cel puțin la început, o vreme ideală pentru comercianți, în ultimele zile a existat un flux de clienți mulțumitor pentru organizatori și participanți. Reprezentanții Primăriei municipiului Roman spun că încasările sunt mulțumitoare, iar acestea se vor regăsi în alte investiții ce se vor efectua în piețele din oraș. Și primarul Lucian Micu a declarat că a fost în bâlci și a profitat de distracțiile copilăriei.

„Am fost aseară în bâlci, împreună cu fiica cea mică şi am petrecut câteva ore bune de distracţie. Timp petrecut frumos, cu multă voie bună şi râsete. Este drept că în ultimele zile de desfăşurare, bâlciul e cel mai aglomerat, dar de aceea am şi dorit să văd dacă organizarea e bună. Mă bucur că nu au existat incidente, dar mai ales că acest tip de divertisment este încă pe placul foarte multor oameni. Nouă ne prind bine încasările, de 112.454 de lei, bani pe care îi vom reinvesti în pieţele din oraş, pentru a creşte calitatea serviciilor şi a determina concurența în rândul producătorilor, pentru a avea produse proaspete la preţuri cât mai mici. Căutam continuu noi modalităţi de finanţare a proiectelor pe care le-am gândit pentru oraşul nostru şi, treptat, am încredere că le vom putea pune în practică”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

La această ediție, pe lângă parcurile de distracție, la Roman s-au aflat producători de haine de piele și blană din Bistrița Năsăud, Târgu Frumos și Suceava, iar terasele de alimentație publică au aparținut agenților economici din Roman.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0