Prima paginăEconomie

În Neamț sunt 31 de posturi libere în instituțiile publice

În Neamț sunt 31 de posturi libere în instituțiile publice

Dimensiune text

 

job23La final de an, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că în județul Neamț sunt libere 31 de posturi în instituțiile statului. În zona Roman, locurile de muncă disponibile sunt 15, iar cele mai multe sunt disponibile la Primăria Icușești, Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” și la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”. Un post de conducere este disponibil și la Consiliul Județean.

Trei posturi libere la Spitalul de Psihiatrie

Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de asistent medical generalist debutant (2 posturi) și un manipulant.

Cei interesați de cele două posturi de asistent medical generalist debutant trebuie să aibă studii postliceale – nu se solicită vechime. Pentru postul de manipulant se cer studii generale sau medii și nu contează vechimea. Cei interesați pot depune dosare până pe 10 ianuarie, pe 18 ianuarie fiind programată proba scrisă, iar pe 23 ianuarie interviul.

Bibliotecar pentru Școala Gherăești

Şcoala Gimnazială din comuna Gherăeşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție de bibliotecar. Cei interesați trebuie să aibă studii medii și o vechime în specialitate studiilor de un an. Proba scrisă, cea practică și interviul se susțin pe 18 ianuarie. Dosarele se pot depune până pe 9 ianuarie.

Cinci posturi libere la Primăria Icușești

Cele mai multe posturi disponibile sunt la Primăria Icușești, care caută, pe perioadă nedeterminată, să angajeze: inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor; referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor; referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului cadastru, autorizări construcţii, control şi disciplina în construcţii; referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului asistenţă socială şi protecţia copilului și consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului registrul agricol.

Pentru funcția de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă – specialitatea ştiinţe economice și vechime minimă în specialitatea studiilor de un an. Pentru funcția de referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului buget, contabilitate, încasare a impozitelor, taxelor locale şi amenzilor se cer doar studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat. Pentru funcția de referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului cadastru, autorizări construcţii, control şi disciplina în construcţii se cer studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și șase luni vechime minimă în specialitatea studiilor. Pentru funcția de referent, clasa III, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului asistenţă socială şi protecţia copilului se cer doar studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat. Pentru funcția de consilier, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului registrul agricol se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă – specialitatea ştiinţe administrative sau drept și o vechime minimă în specialitatea studiilor de un an. De asemenea, se mai solicită ca cei care își depun dosarele să aibă cunoştinţe de operare PC (Microsoft Oftice: Word, Excel, Power Point) – nivel mediu și abilităţi în utilizarea mijloacelor moderne de comunicare (internet, e-mail, fax).

Dosarele se pot depune până pe 9 ianuarie, proba scrisă fiind programată pe 23 ianuarie, iar interviul este programat pe 26 ianuarie.

Liceul „Vasile Sav” caută îngrijitor și muncitor de întreținere

Liceul Tehnologic „Vasile Sav” caută să angajeze, pe perioadă nedeterminată, un îngrijitor și doi muncitori de întreţinere. Pentru postul de îngrijitor se cer studii generale sau medii și şcoală profesională sau liceu pentru posturile de muncitor întreţinere. Vechimea în specialitate studiilor necesare ocupării postului trebuie să fie de 3 ani. Proba scrisă este programată pe 16 ianuarie, cea practică pe 17 ianuarie și o zi mai târziu va avea loc interviul.

Colegiul Tehnic „Petru Poni” caută bucătar și muncitor fochist

Colegiul Tehnic „Petru Poni” caută să angajeze bucătar și muncitor fochist. Pentru primul post se cer studii medii, calificare în domeniul postului și o vechime de minimum 3 ani. Aceeași instituție organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de muncitor fochist. Cei interesați trebuie să aibă studii medii, să aibă calificare de fochist şi atestat fochist – I.S.C.I.R., calificare de instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani. Pentru ambele posturi, dosarele se pot depune până pe 30 decembrie, proba scrisă este programată pe 11 ianuarie, cea practică pe 13 ianuarie și interviul pe 17 ianuarie.

Primăria Botești caută consilier

Primăria comunei Botești vrea să angajeze consilier clasa 1 grad profesional asistent – Birou Contabilitate, Taxe şi impozite. Cei interesați trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Proba scrisă are loc pe 17 ianuarie.

Post de director la Consiliul Județean

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice, de conducere, vacante, director general – Direcţia Generală Buget Finanţe din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Neamţ.

Cei interesați trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și o vechime de minimum 3 ani. Proba scrisă va avea loc pe 19 ianuarie, dosarele putând fi depuse până pe 30 decembrie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0