Prima paginăPe scurt

I-au furat găinile din coteţ * Tentativă de sinucidere cu medicamente

Dimensiune text

I-au furat găinile din coteţ

 

În ziua de 21 februarie, Postul de Poliţie Icuşeşti a fost sesizat, prin 112, de o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Icuşeşti, despre faptul că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un coteţ nouă păsări.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat suspecţii ca fiind trei tineri – doi în vârstă de 17 ani, iar unul în vârstă de 12 ani – toţi din comuna Icuşeşti. Aceştia au vândut păsările unei persoane din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Tentativă de sinucidere cu medicamente

 

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, după ce a vrut să-şi pună capăt zilelor.
Joi noapte, cadrele medicale de la Staţia de Ambulanţă Roman au fost solicitate să intervină pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Trifeşti, diagnosticat cu intoxicaţie acută medicamentoasă, ca urmare a unei tentative de suicid. Pacientul a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul spitalului, unde cadrele medicale au reuşit să-l stabilizeze. Potrivit cadrelor medicale, pe fondul unui conflict în familie, bărbatul a băut o cantitate destul de mare de medicamente, încât şi-a pus serios viaţa în pericol. În cursul zilei de vineri, bărbatul şi-a revenit.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0