HomePe scurt

I-a furat vitele din grajd * Dosar penal pentru o plasă de pescuit

I-a furat vitele din grajd

 

În ziua de 17 aprilie, în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Postului de Politie Stănița au fost sesizați de către MariaT. , de 83 de ani, despre faptul că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în grajdul de animale din curtea locuinței sale, de unde au sustras două bovine, creând un prejudiciu în valoare de 3.000 de lei.
În urma investigațiilor, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna l-au depistat pe Constantin T., de 29 de ani, în satul Zece Prăjini, comuna Dagâța, județul Iași, la locuința sa, în timp ce oferea spre vânzare bovinele sustrase, contra sumei de 2.000 lei. În urma extinderii cercetărilor, a fost identificat Grigore H., de 40 ani, din comuna Pâncești, ca fiind autorul furtului. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Grigore H. a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 20 aprilie Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

 

Dosar penal pentru o plasă de pescuit

 

În ziua de 19 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Gâdinți și Postului de Poliție Doljești l-au identificat pe Gheorghe R., de 55 de ani, din Roman, ce avea asupra sa o unealtă de pescuit, cu plasă monofilament, tip năpatcă, interzisă la deținere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0