Prima paginăPe scurt

I-a explodat pneul * Copil accidentat * Prins de două ori într-o zi

Dimensiune text

I-a explodat pneul

 

Un șofer din Iași s-a răsturnat, joi, cu autoutilitara, pe cîmp, din cauza unui cauciuc. Laurențiu B., în vîrstă de 49 de ani, conducea o autospecială pe drumul național DN2, în zona localității Traian. La un moment dat, din cauza exploziei pneului din dreapta față, Laurențiu B. a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe cîmp. Norocul șoferului a fost că, imedidat după ce s-a răsturnat, prin zonă a trecut o autospecială a Serviciului de Ambulanță Bacău. Echipajul a oprit și i-a acordat primul-ajutor lui Laurențiu B. Cîteva minute mai tîrziu, rănitul a fost predat echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Roman. În urmă, un echipaj de descarcerare a decuplat bornele de la bateria autoutilitarei, pentru a preveni un eventual incendiu. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

Copil accidentat

 

Un copil de trei ani fost accidentat joi, în jurul prînzului, pe drumul județean DJ 207B, în satul Pildești, din comuna Cordun. Conform cercetărilor efectuate de polițiști, minorul, nefiind supravegheat, ar fi încercat să traverseze strada. Atunci a fost lovit cu mașina de Ioan B., de 51 de ani, din comuna Cordun. După producerea accidentului, bărbatul a părăsit locul faptei. Din fericire, copilul de trei ani a fost rănit ușor și se află în afara oricărui pericol. În schimb, șoferul s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă și pentru că a părăsit locul accidentului fără încuviințarea lucrătorilor de poliție.

 

Prins de două ori într-o zi

 

Un șofer din Stănița se poate considera unul dintre cei mai ghinioniști conducători auto. Acesta a fost oprit de două ori într-o zi de echipaje ale poliției rutiere, tot de atîtea ori fiind nevoit să dea explicații oamenilor legii. În ziua de 15 iunie, la orele 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Roman l-au depistat, pe DJ 280, pe raza comunei Bîra, pe Adrian C., în vîrstă de 20 ani, din comuna Stănița, care conducea un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorul, în aceeași zi și anterior acestui control, a condus autoturismul pe raza municipiului Roman, unde a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție, iar datorită faptului că nu avea asigurare obligatorie a fost sancționat contravențional, dispunîndu-se, totodată, măsura complementară a reținerii plăcuțelor de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0