Prima paginăPe scurt

Hoți de curent * Dosare penale pentru 800 de lei * Aprope 500 de pietoni prinși pe picior greșit

Dimensiune text

Hoți de curent

 

Doi bărbați din Ruginoasa s-au ales cu dosare penale și sunt buni de plată din cauză că au furat curent electric. Miercuri, polițiștii Postului de Poliție Ruginoasa s-au sesizat din oficiu despre faptul că Emil V., de 68 de ani, din localitate, s-a branșat ilegal la rețeaua de curent electric, fiind consumator reziliat, branșamentul fiind făcut printr-un cablu improvizat prin podul locuinței. Valoarea prejudiciului a fost

estimată la suma de 2.000 de lei. De asemenea, Costică G., de 74 de ani, din localitate, a intervenit neautorizat asupra contorului, neînregistrând energia electrică pe care a consumat-o, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de circa 5.000 de lei. Constatarea și prinderea în flagrant s-au efectuat în prezența reprezentanților companiei de furnizare a energiei electrice. În cauză au fost întocmite dosare penale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt.

 

Dosare penale pentru 800 de lei

 

Un bărbat din București, care locuiește în comuna Bîra, a sesizat poliția cu privire la furtul mai multor bunuri din locuință. Vasile I., în vârstă de 38 de ani, s-a întors la Bîra marți, 13 noiembrie, după ce fusese plecat din localitate o perioadă mai mare de timp. Când a intrat în casă, omul a simțit din plin ghinionul zilei de 13. Din locuință lipseau o butelie de aragaz, un încărcător de telefon mobil, un aparat receptor receiver, o telecomandă și o roabă. Polițiștii chemați la fața locului au constatat lipsa bunurilor, au început cercetările și, în scurt timp, i-au depistat pe autori. Aceștia – Constantin H., de 19 ani, și Cristian P., de 20 de ani, ambii din comuna Bîra – au pătruns prin efracție în locuința lui Vasile I., au furat bunurile, le-au vândut unor persoane din comună, iar banii i-au împărțit între ei. Bunurile, estimate la 800 de lei, au fost recuperate și restituite părții vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Aprope 500 de pietoni prinși pe picior greșit

 

În perioada 6 – 12 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pe linia combaterii traversărilor neregulamentare, cauză principală în producerea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost aplicate 1.286 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 133.395 lei, din care 466 pentru traversare neregulamentară.

Totodată, au fost reținute 43 de permise de conducere, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 27 de infracțiuni la regimul circulației.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0