Epic fail: Oamenii străzii stau acum fix pe scările Muzeului de Artă!

HomeSocialEditorial

Epic fail: Oamenii străzii stau acum fix pe scările Muzeului de Artă!

În cursul acestei săptămâni, Ziarul de Roman publica un articol despre decizia, cel puțin neinspirată, a conducerii Primăriei municipiului Roman, de a muta toate băncile din zona Muzeului de Artă, la solicitarea conducerii muzeului. Spuneam încă de atunci că, în opinia oricărui romașcan cu capul pe umeri, mutarea băncilor nu reprezintă soluția la problema celor care au solicitat acest lucru – și anume îndepărtarea oamenilor străzii din zona instituției.

Ca atare, odată ce băncile din zona Muzeului au fost înlăturate și relocate pe aleea principală, ce duce spre Primărie, „vagabonzii” și-au „făcut culcuș” mai întâi pe o bancă nou mutată, producând de data aceasta disconfort pentru toți cei care traversau parcul. Ulterior, oamenii străzii au luat decizia corectă. Ca să nu mai deranjeze pe majoritatea, au poposit fix pe scările Muzeului de Artă.

Practic, s-au mutat niște bănci, s-a stricat aspectul parcului, dar problema a rămas. Eșec total din partea administrației locale. Dorința vagabonzilor a învins!

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0