Prima paginăEducatie

Dascălii sunt sărbătoriți, astăzi, în școli

Dimensiune text

În toate școlile din județ va fi marcată, astăzi, Ziua învățătorului.

 

 

Manifestările organizate au fost lăsate la latitudinea conducerii fiecărei unități școlare. În cele mai multe dintre unități vor fi organizate spectacole dedicate dascălilor.
Astfel, la Colegiul Național „Roman-Vodă”m profesorii sunt invitați la un spectacol intitulat „Domnului profesor, cu drag”. Tot la spectacol sunt invitați și profesorii de la Colegiul Tehnic „Danubiana”, la finele manifestării urmând a fi premiați profesorii care s-au distins prin rezultatele obținute cu elevii la concursuri și olimpiade școlare. La Colegiul Tehnic „Petru Poni”, toți elevii sunt invitați să participe la un concurs de mesaje adresate profesorilor, cel mai frumos și mai emoționant mesaj urmând a fi premiat.

„În fiecare an, pe 5 iunie, în școlile românești, Oamenii școlii sunt în sărbătoare! În fiecare an, pe 5 iunie, emoțiile absolvenților se reunesc cu emoțiile celor care i-au povățuit de-a lungul anilor de școală. În fiecare an, ziua de 5 iunie marchează sărbătoarea unui bilanț pe care ni-l dorim, și pentru acest an școlar, plin de succes și de reușite. Anul școlar 2012-2013 a însemnat pentru Școala românească, în general, și pentru școala nemțeană, în special, o mai accentuată punere în valoare a preocupărilor de învățare și de formare. Numeroasele reușite ale elevilor și dascălilor nemțeni au situat învățământul din județul nostru pe o treaptă superioară, în comparație cu anii școlari trecuți. Olimpiadele școlare, concursurile artistice și competițiile sportive, care s-au organizat și desfășurat la nivel național și internațional, au avut drept câștigători și elevi din școlile și liceele nemțene. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț vă felicită, stimați colegi, pentru rezultatele obținute în acest an școlar și vă dorește sănătate, prosperitate, putere de muncă și succes deplin în activitatea nobilă pe care o desfășurați”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan, în mesajul adresat dascălilor nemțeni cu ocazia Zilei învățătorului.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • citizen 9 ani

    si sa fiti corect domnule inspector