Cursuri în două schimburi la „Roman Vodă”

Măsura se aplică începînd de lunea viitoare.

 

 

Elevii de la Colegiul Național „Roman Vodă” vor învăța începînd de luni, 7 mai, în două schimburi. Măsura a fost luată de conducerea colegiului, ca urmare a înaintării lucrărilor de reabilitare la corpul A.

„Întrucît s-au încheiat lucrările în aripa cu laboratoare, sîntem nevoiți să evacuăm și aripa în care s-au ținut pînă acum cursuri. Clasele au fost repartizate în corpul B și în corpul D, cursurile fiind organizate în două schimburi. În schimbul de după amiază am repartizat clasele a IX-a, care au un program mai lejer, precum și patru din clasele a X-a, care au un număr mai mic de navetiști, astfel încît să perturbăm cît mai puțin programul elevilor. Dacă nu am fi recurs la programul în două schimburi ar fi însemnat să prelungim în mod nejustificat timpul de execuție”, a spus profesoara Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Național „Roman Vodă”.

Cursurile în două schimburi sînt o „sperietoare” care bîntuie de la începutul anului școlar la Colegiul Național „Roman Vodă” și care a stîrnit o adevărată revoluție pe rețeaua de socializare cea mai utilizată de elevi – Facebook. Reabilitarea corpului A costă 3,5 milioane de lei și va fi gata, conform proiectului, la 1 septembrie 2012.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!