Prima paginăPe scurt

Cu toporul în bar

Dimensiune text

Un tânăr de 21 de ani s-a ales cu dosar penal după o vizită la bar. Scandalagiul a provocat pagube de 700 de lei. Procurorii au decis să fie cercetat în stare de libertate.

 

 

În ziua de 10 ianuarie, polițistii Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în data de 8 ianuarie, Petrică P., din comuna Cordun, a provocat scandal și distrugeri într-un bar din localitate. Oamenii legii au demarat investigațiile și au stabilit că, în seara de 8 ianuarie, în jurul orei 20.30, suspectul, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un topor, a intrat în bar, a provocat scandal, a proferat injurii și a adresat cuvinte vulgare și de amenințare la adresa consumatorilor, inducând o stare de temere în rândul acestora și în rândul personalului de serviciu de la bar. De asemenea, suspectul a distrus cu toporul una din mesele de lemn aflate în bar și mai multe plăci de gresie de pe scările de la intrarea în local. Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 700 de lei.

Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și port fără drept de armă albă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0