Prima paginăPe scurt

Cu degetul în lanț * Tratați de paramedici * Neglijența era să-i ardă casa

Dimensiune text

Cu degetul în lanț

 

Miercuri, 27 iunie, la ora 10.16, paramedicii romașcani au fost alertați și s-au deplasat pe Aleea Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman, pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Ciprian D., în vîrstă de trei ani. Copilul prezenta un traumatism la mîna dreaptă, după ce și-a prins degetul în lanțul de la bicicletă. Echipajul SMURD i-a investigat funcțiile vitale, i-a acordat primul ajutor calificat și l-a transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman.

 

Tratați de paramedici

 

Miercuri, la ora 13.24, echipajul SMURD Roman a fost alertat și a intervenit pentru acordarea primul ajutor calificat victimei unei agresiuni, aflată în zona străzii Martir Cloșca, din municipiul Roman. Victima, Florin D., 32 de ani, prezenta traumatism cranio-cerebral închis și o plagă tăiată la nivelul antebrațului stîng. Paramedicii i-au evaluat funcțiile vitale, i-au pansat rănile, dar pacientul a refuzat transportul la spital. Ceva mai tîrziu, la ora 19.13, paramedicii romașcani s-au întors pe strada Martir Cloșca pentru a-i acorda primul-ajutor Elenei C., în vîrstă de 51 de ani. Femeia prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și etilism acut. Paramedicii i-au investigat funcțiile vitale, i-au aplicat pansamente și au transportat-o la spital.

 

Neglijența era să-i ardă casa

 

Pe data de 27 iunie, la ora 20.30, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit cu cinci subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei centrale termice din locuința lui Cristian T., situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman. Focul a izbucnit din cauză că proprietarul nu a curățat funinginea de pe coșul de fum. Incendiul a fost lichidat imediat, salvatorii ajungînd la fața locului în doar patru minute de la primirea apelului. Exista pericolul propagării flăcărilor la acoperișul locuinței.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0