HomePe scurt

Conduși de Bachus

Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști după ce au consumat alcool și, apoi, s-au suit la volan.

 

 

Vineri, 19 aprilie, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Sagna l-au depistat pe Emil M., de 43 de ani, din comuna Săbăoani, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În aceeași noapte, în jurul orei 00.02, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani l-au identificat, în trafic, pe Petru V., de 37 de ani, din localitatea Rădăuți, județul Suceava, care conducea o autoutilitară, pe DN 2 (E85), în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, indicând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30, o patrulă mixtă – formată dintr-un agent de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Roman și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamț – l-a depistat în trafic pe Constantin D., de 38 de ani, din Roman, în timp ce conducea, pe strada Smirodava, din Roman, un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0