Articol publicat în data de: vin, 20 Apr 2012Conducea fără drept. Necroză de la o bătătură

Conducea fără drept

 

În ziua de 18 aprilie, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe strada Profesor Dumitru Mărtinaș din Roman, pe Sorin G., de 38 de ani, din municipiul Roman, care conducea un autoturism, avînd suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Necroză de la o bătătură

 

Miercuri, a ora 00.57, paramedicii romașcani au fost alertați și s-au deplasat la dispensarul din localitatea Pîncești pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Constantin U., în vîrstă de 51 de ani. Pacientul prezenta plăgi suprainfectate cu necroză la degetele IV și V de la piciorul stîng. Bărbatul le-a spus paramedicilor că a avut o bătătură în urmă cu aproximativ două săptămîni, dar nu a cerut ajutor specializat, crezînd că va trece de la sine. Paramedicii i-au investigat funcțiile vitale, i-au aplicat pansamente și l-au transportat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>