HomeEducatie

Concurs de cultură generală pentru liceeni

Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman va găzdui vineri, 1 iunie, începînd cu orele 10.00, a IX-a ediție a concursului de cultură generală destinat liceenilor.

 

Intitulat „Speranța pentru mîine”, concursul va cuprinde un test de 100 de întrebări grilă din domenii precum artă, biologie, geografie, invenții, istorie, literatură, politică, religie, sport și tehnică.
La concurs sînt așteptați elevi de la toate liceele din municipiul Roman, în echipe de cîte trei elevi, care, timp de o oră, vor alege răspunsurile corecte la întrebări. Inițiatorul și coordonatorul acestui concurs, bibliotecarul Iulian Gavrilă, va da posibilitatea elevilor, și în acest an, de a se cunoaște obiectiv pe ei înșiși, antrenîndu-le mintea în noi și interesante probleme.

Concursul face parte dintre manifestările dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Ca urmare, premianții vor fi răsplătiți de organizatori cu diplome, bani și cărți. Manifestarea este organizată în noul sediu al Bibliotecii Municipale „George Radu Melidon”, care funcționează provizoriu în creșa „Smirodava”, pînă la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Casei Ioachim.

Comentarii

WORDPRESS: 0