Compania Naţională de Autostrăzi caută 14 ingineri

HomeEconomie

Compania Naţională de Autostrăzi caută 14 ingineri

 

autostradaCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) informează că, în data de 23 mai, ora 11:00, la Sediul Central din bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38, sector I, Bucureşti, organizează un concurs pentru ocuparea a 14 posturi de inginer.

Aplicanţii trebuie să fie absolvenţi ai unei facultăţi de construcţii căi ferate, drumuri, poduri cu studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă/ciclul I (Bologna) – diplomă studii universitare de licenţă, cu titlul de inginer în specialitatea căi ferate, drumuri şi poduri. Tematica şi bibliografia de concurs se găsesc pe site-ul CNADNR, la secţiunea Cariere.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea înscrierii la concurs este data de 9 mai. Dosarele se depun la CNADNR – Sediul central, din bulevardul Dinicu Golescu nr. 38 (Palat CFR), etaj 8. camera 59, sector I – Bucureşti – Departamentul Resurse Umane, în intervalul: luni – joi, între orele 10.00 – 15.00, şi vineri între 10.00 – 13.00. Intrarea în instituţie se face pe la Poarta A (Palat CFR) la Registratura CNADNR – Sediul Central, pe baza cărţii de identitate.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Departamentul Resurse Umane la telefon 021.2643408 şi adresa de e-mail: personal@andnet.ro.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0