Prima paginăInedit

Ciprian a dat lovitura cu muzica de petrecere

Dimensiune text

Melodiile sale au ajuns preferatele publicului. Ciprian Popa este  angajat la o firmă de confecţii din Roman. Deşi a cunosut succesul, Ciprian vrea să rămână în Roman şi să-şi păstreze locul de muncă.

Pasiunea trebuie urmată, indiferent de părerea celor din jur. De la acest principiu a pornit romaşcanul Ciprian Popa pe drumul său în lumea artistică. Două dintre melodiile lui Ciprian Popa au ajuns pe primul  loc în preferinţele ascultătorilor. „Melodiile «O iubesc şi mă iubeşte», pe care o cânt împreună cu Cristi Rizescu, şi melodia «Ai topit inima mea de gheaţă» au ajuns pe locul unu datorită voturilor telespectatorilor. Este un succes la care nu m-am aşteptat şi sunt conştient că urmează multă muncă. Am fost invitat la două emisiuni TV la două posturi naţionale, dar nu ţin neapărat să apar la televizor, eu vreau doar să cânt. Și o fac la nunţi, petreceri private şi în alte părţi unde sunt chemat”, mai spune Ciprian Popa.

Ciprian PopaPasionat de muzică de mic, Ciprian a făcut în viaţă acele alegeri care l-au dus către obiective comune multora dintre noi: a terminat o şcoală, a muncit în străinătate, apoi s-a întors în ţară pentru a se aşeza la casa lui. De cinci ani munceşte în România, iar de trei ani este căsătorit. În urmă cu an, a făcut un pas important în a-şi redescoperi talentul. „Îmi place să cânt, dar nu am studii muzicale. Când eram în liceu, am cântat în trupa Grafitty. De atunci, mi-am dorit să am un studio. Anul trecut mi-am cumpărat primele lucruri necesare unui studio, apoi am tot investit în aparatură şi în alte lucruri necesare. Pentru că toate acestea sunt scumpe, am muncit suplimentar”, povesteşte Ciprian Popa.

Revenirea la „prima dragoste” s-a datorat, într-o anumită măsură, şi viitoarei sale cumnate, cunoscută de o ţară întreagă după ce a apărut la show-ul „Românii au talent”. „Crina şi Bunicuţa sexy fac senzaţie oriunde merg. Eu am mers la Bucureşti pentru a o susţine pe Crina atunci când a fost la «Românii au talent», iar ea şi fratele meu m-au sprijinit necondiţionat, după ce le-am spus că vreau să mă reapuc de cântat”, spune Ciprian.

Faima nu-l rupe de locul de muncă

Opt ore pe zi, Ciprian este magazioner la o firmă de confecţii din Roman, iar seriozitatea de care a dat dovadă a determinat-o pe şefa lui să-i lase în folosinţă o cameră. „Acolo am studioul, lângă biroul în care lucrez în timpul programului. Dar primul studio a fost acasă, în dormitor. Șefa mea este o persoană deosebită, m-a lăsat să mă organizez în acel spaţiu fără să îmi ia chirie. Încrederea ei în mine, dar şi sprijinul familiei – mama mea este fanul meu nr.1 -, m-au determinat să continui ce începusem. Am început să compun piese şi am trimis mai multe demo-uri unor case de producţie din Bucureşti. A fost foarte greu la început, fiindcă nu primeam niciun răspuns. Când am fost contactat prima dată de o casă de producţie, nu ştiam ce să mai fac de bucurie”, mai spune Ciprian. Momentan, Ciprian Popa colaborează cu două studiouri din Bucureşti, cunoscute mai ales pentru muzica de petrecere: „La unele melodii ale acestor case de producţie am şi eu o contribuţie, ori pe partea de lirică, ori pe partea de linie melodică.”

Acesta nu vrea să renunţe la actualul loc de muncă şi speră să poată îmbina muzica cu viaţa sa de până acum. În luna februarie, Ciprian va mai scoate o melodie, despre care spune că va bucura iubitorii de gen.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Adri 8 ani

    Voi vorbiti serios?

  • Mult succes!…mergi înainte,Ciprian, nu renunța la visul tău.
    Oamenii cântă prea puțin și nu prea se uită la stelele de pe cer-astea-s cele două „păcate” observate de mine…