Prima paginăEconomie

Central Plaza Hotel Piatra Neamţ împlineşte 45 de ani

Central Plaza Hotel Piatra Neamţ împlineşte 45 de ani

Dimensiune text

 

Singurul hotel de 4 stele din Piatra Neamţ, Central Plaza Hotel (sau Hotel Central, aşa cum a fost denumit iniţial) şi-a întâmpinat primii oaspeţi în urmă cu 45 de ani, pe 16 august 1975.

Hotelul este poziţionat în centrul oraşului Piatra Neamţ, iar în imediata apropiere sunt situate gara oraşului, staţia de plecare a telegondolei şi Complexul Muzeal Naţional Neamţ. Cu o înălţime de 43 de metri, clădirea a fost proiectată de arhitectul A. Bojescu şi a fost considerată de autoritățile vremii un „edificiu arhitectonic monumental” al județului.

Construcţia hotelului a început în 1974, iar din 1975, când şi-a deschis porțile, şi până în prezent a trecut prin mai multe renovări şi modernizări. Cea mai recentă investiţie a avut loc anul acesta, când a fost refăcut Salonul Clasic de evenimente, investiţia apropiindu-se de valoarea de 200.000 de euro. O altă investiţie a avut loc anul trecut, când bucătăria principală a hotelului a fost complet refăcută, costurile ridicându-se atunci la peste 350.000 euro.

„Planurile de dezvoltare nu se opresc aici. În următorii ani vom investi într-un centru SPA şi wellness”, afirmă Cătălin Roca, General Manager Central Plaza Hotel.

În cei 45 de ani de funcţionare Central Plaza Hotel a găzduit peste 4.500.000 de turiști, peste 12.000 de evenimente private şi peste 6.000 de evenimente corporate.

„Realizările noastre le datorăm personalului profesionist, care a reuşit, de-a lungul anilor, să își păstreze ambiția de a deveni tot mai buni şi motivaţia în a face performanţă. În ceea ce priveşte viitorul, o să facem tot ce putem pentru a consolida prezenţa Ținutului Neamțului pe harta destinaţiilor de vacanţă, de la promovarea atracţiilor din zonă, până la creşterea numărului de evenimente organizate în oraş”, mai spune Cătălin Roca.

Despre Central Plaza Hotel

Central Plaza Hotel este un brand românesc, ce oferă clienţilor săi servicii de 4 stele la tarife de 3 stele. Hotelul deţine propriul standard de calitate Central ca nivel de dotări şi servicii, prin care oferă soluţii de cazare, conferinţe, alimentaţie publică şi divertisment. Dispune de 155 de camere, 3 restaurante, saloane de evenimente, săli de conferinţă şi business center.

Central Plaza Hotel,
Comunicat de presă

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0