Prima paginăInedit

„Cât timp va trăi mama, nu se va dărâma nimic”

Dimensiune text

Mărturisirea este făcută de Marius Neculai, fost deputat şi om de afaceri romaşcan. El aşteaptă cu mari emoţii ca barza să-i aducă cel de-al doilea „ghiocel” în familie. Omagiul adus mamei are ca motivaţie faptul că toate cele bune întâmplate în familia Neculai au fost şi sunt gândite şi verificate de mama sa. Sloganul ales pentru evenimentele din martie, „Când vrei ceva deosebit, alegi ceva deosebit”, face ca Mariko Inn să fie locul preferat. 

mariko 02Sărbătorile din luna martie oferă şansa fiecăruia dintre noi de a mulţumi celor care ne-au dat şansa probării valorii ori au contribuit la dezvoltarea calităţilor noastre. Dacă cea care a construit puntea spre succesul în viaţă a fost mama, cu atât mai mult se justifică gestul public de mulţumire şi recunoştinţă, aşa cum face Marius Neculai, fost deputat şi om de afaceri romaşcan. El aşteaptă cu mari emoţii ca barza să-i aducă cel de-al doilea „ghiocel” în familie, stare afectivă în care simte acut ataşamentul şi recunoştinţa faţă de mama sa.

„Cât timp va trăi mama, nu se va dărâma nimic”, mărturiseşte Marius Neculai, implicat în organizarea evenimentelor festive de care se vor bucura oaspeţii complexului Mariko Inn. Avantajul său şi cheia succesului constau în ceea ce fiecare dintre noi recunoaşte măcar în luna martie, ca omagiu adus mamelor: toate cele gândite, planificate şi verificate de mame au dat rezultate bune şi plăcute pentru toată lumea!

În ultimii ani, complexul hotelier Mariko Inn s-a înscris ca punct de referinţă în Zona Moldovei, pentru serviciile oferite în turism. Hotelul dispune de 53 camere dotate la nivel de trei şi patru stele, trei restaurante, fiecare cu specific diferit, sală de conferinţe şi un modern centru spa.

Ceea ce atrage cel mai mult în a-i trece pragul nu o reprezintă nici arhitectura deosebită, nici poziţionarea excelentă şi, poate, nici superba grădină ce îl înconjoară, ci strădania continuă a gazdelor, mereu prezentă în detalii, în tot ceea ce fac, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Deja devenită tradiţie, petrecerea unor evenimente speciale din familie se întâmplă la Mariko Inn. Aici au întâlnit romaşcanii artişti ca Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Arşinel şi Teatru de Revistă, Cătălin Scărlătescu, Fuego şi mulţi alţii. Anul acesta, Mariko Inn vrea să sărbătorească pe fiecare în mod deosebit, iar luna martie este dedicată sărbătoririi femeii, a mamei, iubitei, prietenei. La Mariko Inn vom avea oapeţi deosebiţi: basarabeanul Cuciuc şi ai lui „99 de cumetri”, împreună cu trupa Festivo Band, bucuroşi să vă ofere o atmosferă de neuitat pentru un eveniment cu parfum de gală.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0