Prima paginăEducatie

Bursele Marsat se reiau din luna octombrie

Dimensiune text

Nouă elevi și studenți merituoși proveniți din familii cu posibilități financiare reduse vor primi și în acest an școlar burse de studiu din partea Marsat.

 

 

Societatea Marsat Roman, prin managerul Vasile Balcan (foto), susține performanța școlară și interesul tinerilor pentru o carieră de succes prin continuarea programului de burse școlare și în anul școlar 2012 – 2013. Bursierii care și-au cîștigat acest drept în anul școlar precedent vor beneficia de susținere financiară și în cursul acestui an școlar, cu condiția de a dovedi că performanțele obținute la finele anului școlar 2012 – 2013 nu sînt sub condițiile impuse la intrarea în program, dovadă că nu și-au schimbat opțiunea și interesul pentru performanță. Bursele „Marsat” s-au acordat începînd cu luna martie 2012, cuantumul acestora fiind de 15.000 de lei pentru fiecare an școlar. Bursele lunare, pe perioada studiilor, au ca motivație sloganul „Investim în performanță – investim în viitor” și sînt condiționate de menținerea sau depășirea rezultatelor școlare constante de peste media 8, în raport și de alte activități ce-i recomandă pe bursieri ca viitori specialiști ce vor contribui la prosperitatea și renumele comunității.

Bursierii Marsat desemnați în luna martie 2012 în cadrul campaniei inițiată de „Ziarul de Roman” în parteneriat cu Marsat sînt Elena Bostan, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Sfîntul Gheorghe”, Gabriela Sava, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Antonela Bogliș, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Ana Loredana Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, și Teodora Arabu, de la Școala de Artă Integrată „Sergiu Celibidache”. Acestora li se adaugă Constantin Cosmin Holmanu, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Ana Maria Miron, de la Școala „Mihai Eminescu”, și Ana Maria Dănăilă, studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, cărora managerul Marsat, Vasile Balcan, le acordă burse sociale. Sumele aferente vor fi plătite după data de 15 octombrie, după analiza situației școlare a bursierilor. În cazul în care vreunul dintre bursieri va fi decăzut din drepturi ca urmare a obținerii de rezultate școlare sub standardele impuse, locul liber va fi ocupat de un alt elev merituos, ce va fi desemnat după aceeași  procedura.

COMENTARII

WORDPRESS: 0