Prima paginăEducatie

Bursele Marsat se plătesc pe 25 şi 26 iunie

Dimensiune text

Ultima tranşă a burselor Marsat din acest an şcolar va fi acordată pe 25 şi 26 iunie. Bursierii sunt aşteptaţi la sediul redacţiei „Ziarului de Roman”, începând marţi, ora 12, pentru a-şi ridica banii.

 

 

Pe lista bursierilor Marsat se află Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biologie din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca, Gabriela Sava, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, Antonela Bogliş, studentă la Facultatea de Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Cosmin Holmanu, student la Facultatea de Știinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Ana Loredana Ciulin, clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, Ana Maria Miron, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, şi surorile Teodora şi Maria Arabu, eleve ale Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”.

Proiectul burselor Marsat este un parteneriat iniţiat de inginerul Vasile Balcan, manager al societăţii Marsat SA, şi de Ziarul de Roman. Sub sloganul „Investim în performanţă, investim în viitor”, elevi şi studenţi cu note foarte bune, proveniţi din familii cu situaţii financiare modeste, primesc, lunar, pe perioada anului şcolar, burse de 250 de lei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0