HomePe scurt

Beat pulbere, a căzut de pe moped * Reținut pentru tentativă de omor * Tîlhar cercetat în libertate

Beat pulbere, a căzut de pe moped

În ziua de 2 octombrie, în jurul orei 15, pe DJ 158, pe raza comunei Secuieni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Dumitru S., de 73 ani, din comună, conducea un moped pe raza localității Secuieni, avînd o concentrație de 1,13mg/l alcool pur în aerul expirat, datorită neatenției, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, accidentîndu-se ușor. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

Reținut pentru tentativă de omor

În urma cercetărilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman l-au identificat pe Ioan B., de 26 de ani, din Roman, suspect în cazul de agresiune asupra lui Marius N., de 30 de ani, din Roman. Întrucît, prin leziunile suferite, victimei i-a fost pusă viața în pericol, aceasta necesitînd între 35 și 40 zile de îngrijiri medicale, în cazul în care nu intervin complicații, s-a dispus declinarea dosarului Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamț, iar cercetările sînt continuate sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat. La data de 2 octombrie, autorul a fost reținut pentru 24 ore, pe bază de ordonanță de reținere, urmînd să fie prezentat Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă.

 

Tîlhar cercetat în libertate

În ziua de 1 octombrie, în jurul orei 11, Postul de Poliție Făurei – Secția nr. 10 Poliție Rurală Dulcești a fost sesizat de Vasile B., de 66 de ani, din comuna Făurei, despre faptul că în data de 30 septembrie, în jurul orei 20, în timp ce se deplasa pe o uliță din localitatea Budești, comuna Făurei, a fost acostat de Vasile C., de 23 de ani, din aceeași localitate, care l-a îmbrîncit, apoi l-a lovit cu picioarele, iar după ce a căzut la pămînt i-a sustras din buzunarul pantalonilor un portofel în care avea suma de 110 lei și mai multe documente personale. Polițiștii au demarat cercetările și l-au depistat pe suspect. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tîlhărie. Prejudiciul a fost recuperat. La data de 2 octombrie, Parchetul de pe lîngă Judecătoria Roman a dispus cercetarea autorului în stare de libertate, fiind dispusă măsura interdicției de a părăsi țara.

Comentarii

WORDPRESS: 0