HomePe scurt

Au furat vaca din grajd * Au „pescuit” un dosar penal * Lemne fără acte * A luat foc acoperișul *

Au furat vaca din grajd

 

Patru tineri înrudiți s-au gândit că dau lovitura dacă vor acționa mai departe de localitatea de domiciliu. În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, Alin V., de 20 ani, Andrei V., de 25 ani, și Constantin N., de 29 ani – toți din comuna Piatra Șoimului -, dar și Aron N., de 30 ani, din Roznov, au pătruns în curtea unei familii din comuna Dulcești și au furat o vacă. Ulterior, cei patru au tranșat animalul și l-au vândut. Păgubitul a înștiințat polițiștii despre furt imediat după ce a descoperit lipsa animalului, iar marți, în jurul orei 17.30, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești i-au depistat pe toți cei patru autori. Aceștia au fost reținuți pentru 24 ore, pe bază de ordonanță de reținere, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus cercetarea acestora în stare de libertate. Cercetările continuă.

 

Au „pescuit” un dosar penal

 

În ziua de 5 februarie, orele 13.30, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Sagna i-au depistat, în albia râului Siret din dreptul satului Gâdinți, pe Vasile I., de 42 ani, și Doru M., de 50 ani, ambii din Roman, în timp ce spărgeau gheața cu un topor și având asupra lor două plase de pescuit tip „năpatcă”, având dimensiunea de 1,5 x 1,5 metri, interzise la deținere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Lemne fără acte

 

În ziua de 5 februarie, orele 11.30, lucrători din cadrul Postului de Poliție Bîra l-au depistat pe DC 60, pe raza comunei, pe Ciprian V.,  de 23 ani, din comuna Bîra, care transporta cu un autovehicul 7,4 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

 

A luat foc acoperișul

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost alertați, marți seară, la ora 20.50, cu privire la producerea unui incendiu la locuința lui Emanuel I., din municipiul Roman. Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. A ars acoperișul locuinței, realizat din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ opt metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului o constituie izolarea termică necorespunzătoare a coșului de fum față de materiale combustibile.

Comentarii

WORDPRESS: 0