Prima paginăPe scurt

Arestați pentru tîlhărie * Supriză la scăldat * 20 de stupi au fost făcuți scrum * Accident pe E85

Dimensiune text

Arestați pentru tîlhărie

 

În ziua de 6 iulie, lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman i-au identificat și depistat pe Adrian C., de 20 ani, și pe Laurențiu C. de 19 ani, ambii din Roman, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceștia sînt suspecți în comiterea a patru infracțiuni de tîlhărie săvîrșite pe raza municipiului Roman în cursul lunii iunie 2012. Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 29 zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

Supriză la scăldat

 

Un tînăr de 17 ani din Cotu Vameș a avut parte de o surpriză de proporții vineri după-amiază, cînd s-a dus la scăldat. Pe malul rîului Siret, adolescentul a găsit un proiectil. Acesta a sunat imediat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat autoritățile. La fața locului s-au deplasat doi specialiști pirotehnici din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Aceștia au stabilit că proiectilul era o lovitură aruncător de 82 milimetri, din al doilea război mondial. Echipa pirotehnică a ridicat aruncătorul în siguranță, apoi a verificat zona, dar nu a mai găsit alte elemente de muniție.

 

20 de stupi au fost făcuți scrum

 

Jarul purtat de vînt a fost cauza unui incendiu care a izbucnit sîmbătă la locuința unui bărbat din satul Bogzești, comuna Secuieni. Corneliu P. a anunțat pompierii, în jurul orei 9.30, despre faptul că o magazie din curtea casei a luat foc. De la Detașamentul de Pompieri Roman au plecat spre locul intervenției cinci subofițeri cu o autospecială. Acestora le-a venit în ajutor și un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Moldoveni, serviciu care are în dotare o autospecială. Focul a distrus magazia, care era confecționată din lemn și avea o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați, o motopompă și 20 de lăzi în care se aflau stupi.

 

Accident pe E85

 

Un tînăr din Tulcea a fost protagonistul unui accident rutier care a avut loc lîngă Săbăoani. Evenimentul rutier a avut loc în ziua de 8 iulie, în jurul orei 3.20, pe drumul European E 85. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Andrei P., de 22 ani, din Tulcea, conducea un autoturism cu remorcă pe E 85, în afara localității Săbăoani, pe un segment de drum în pantă și în curbă la stînga, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus, unde a acroșat un autoturism condus regulamentar de Ciprian B., de 32 ani, din Iași, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului, Andrei P. a fost rănit ușor.

Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • uNu 9 ani

  ”20 de lăzi în care se aflau stupi.” =))=))