Prima paginăPe scurt

Alcoolul l-a aruncat din căruță * Tîlhărită de consăteni * Incendiu în cimitir

Dimensiune text

Alcoolul l-a aruncat din căruță

În ziua de 24 august, în jurul orei 13.20, pe strada Tinosului, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Dan S., de 49 ani, din Roman, conducea un atelaj hipo pe strada Tinosului, avînd o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, din cauza neatenției în conducere s-a dezechilibrat și a căzut din vehicul, accidentîndu-se grav. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Tîlhărită de consăteni

În ziua de 25 august, orele 13.00, Secția de Poliție Rurală nr. 10 Dulcești a fost sesizată de Zenovia T., de 78 ani, din comuna Făurei, despre faptul că în seara zilei de 22 august, în jurul orelor 20.30, în timp ce ieșea dintr-o societate comercială situată pe raza comunei Făurei, a fost agresată fizic și deposedată de o geantă – în care avea 150 lei și obiecte personale-, de către Delia C., de 45 ani, și Liviu C., de 37 ani, ambii din comuna Făurei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Incendiu în cimitir

Sîmbătă, în jurul orei 16.20, la cimitirul din satul Rediu, comuna Bîra, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată. Cauza probabilă a izbucnirii focului a fost folosirea focului în spații deschise. Flăcările au fost stinse de un echipaj al Detașamentului de Pompieri Roman, iar paguba a constat în cinci cruci arse.

 

Au dus apă pentru animale

Pompierii de la Detașamentul de Pompierii Roman au transportat, sîmbătă, 18 tone de apă pentru animale la mai multe gospodării din satul Vulpășești. Apa a fost dusă sătenilor în două rînduri, capacitatea maxima a unei autospeciale fiind de nouă tone. Acesta nu este primul transport de apă făcut de pompierii militari romașcani în această vară.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0