Agenți economici din țară participă la Târgul de Paște de la Roman

HomeEconomie

Agenți economici din țară participă la Târgul de Paște de la Roman

 

 

Târgul de Paște organizat de municipalitate în fiecare an în Piața „Roman Vodă” este atractiv pentru comercianți, astfel că toate cele 20 de căsuțe pentru expunerea de produse au fost deja închiriate, a anunțat luni primarul Lucian Micu.

„Toate cele 20 de căsuțe pe care le vom amplasa din nou cu ocazia Târgului de Paște au fost închiriate. Avem comercianți din Bistrița, din Brașov, din Harghita, Piatra Neamț, Roman, Botoșani, practic acoperim o gamă variată de produse, atât produse alimentare tradiționale cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cât și de altă natură. Eu spun că vom avea un târg destul de bogat și care va oferi o gamă cât mai variată de produse pentru romașcani”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Târgul de Paște se va organiza, în Piața „Roman Vodă”, de pe 15 aprilie, și se va încheia pe 27 aprilie. În acest an, Paștele se sărbătorește pe 21 aprilie de către credincioșii romano-catolici și pe 28 aprilie de către credincioșii ortodocși. Taxele de participare la Târgul de Paște au fost de 1.400 lei pentru cei care-și vor comercializa produsele în căsuţele din lemn puse la dispoziție de Club Sportiv Municipal Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0