Prima paginăPe scurt

A citit pe internet, din Italia, despre soțul călcat de mașină pe E85

Dimensiune text

Victima unui accident rutier, care a avut loc în urmă cu trei săptămîni, a fost identificată datorită unei știri apărute pe internet. Soția celui călcat de o mașină pe E85 a citit, din Italia, știrea despre moartea soțului ei pe un ziar online.

 

 

Identitatea unui bărbat accidentat mortal în data de 12 octombrie a fost stabilită de polițiștii romașcani după mai bine de două săptămîni de cercetări. Pe 12 octombrie, în jurul orei 22.15, în afara localității Traian, Vasile R., în vîrstă de 32 de ani, din Roman, conducea o autoutilitară pe DN 2. Șoferul a surprins și accidentat, cu partea dreaptă față a autoutilitarei, un bărbat care se deplasa în aceeași direcție. În urma impactului, victima a decedat pe loc.

La acel moment, polițiștii au apelat la presă pentru a găsi un cunoscut al victimei. Bărbatul era descris ca avînd între 70 și 75 de ani, 170 – 175 de centimetri înălțime și 70 de kilograme, cu o corpolență slabă, fața ovală, păr grizonant tuns scurt și ochii verzi. La momentul producerii accidentului, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover de lînă de culoare maro, pantaloni tip blugi de culoare bleumarin și adidași negri.

După mai multe zile, polițiștii au reușit să afle că, în urmă cu cîteva luni, bărbatul a fost luat de pe stradă de ambulanța SMURD și transportat la Spitalul de Urgență Roman în comă alcoolică. Doar că informațiile s-au limitat la atît, întrucît, după ce și-a revenit din beția profundă, omul a plecat din spital fără să lase nici o informație personală.

Rezolvarea cazului a venit tocmai din Italia. Soția bărbatului, care lucrează de mulți ani în Peninsulă, a citit despre accident pe internet. Pentru că aceasta nu mai reușise să vorbească cu soțul ei, a luat legătura cu fratele lui. Bărbatul s-a dus la poliție și și-a identificat fratele, Mihai B., în vîrstă de 54 de ani, din Roman. Soția victimei a venit în țară pentru a se ocupa de înmormîntare. Deocamdată, nimeni nu-și explică ce căuta bărbatul, la acea oră tîrzie, pe șoseaua europeană, în afara orașului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0