Prima paginăPe scurt

Incendiu la adăpostul animalelor * Foc la gunoaie * Sub influenţa alcoolului * Foc în toiul nopţii

Dimensiune text

Incendiu la adăpostul animalelor

 

Vineri după-amiază, la ora 18.53, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat cu privire la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Echipajul de pompieri s-a deplasat în localitatea Cotu Vameş pentru a stinge focul şi a limita pagubele. Adăpostul de animale, aparţinând lui Cristian B., a ars pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Flăcările au mistuit şi 200 de kilograme de coceni de porumb. Cauza probabilă a focului a fost o ţigară aruncată la întâmplare.

 

Foc la gunoaie

 

Pe data de 18 mai, la ora 9.45, pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Roman au intervenit, pe strada Ștefan cel Mare, pentru a stinge focul izbucnit la o platformă de gunoi. Echipajul s-a luptat cu flăcările până când tot gunoiul menajer cuprins de flăcări a fost stins, iar un posibil pericol privind o reaprindere a focului a fost înlăturat în totalitate. Cel mai probabil, focul a fost aprins intenţionat de persoane rămase neidentificate.

 

Incendiu lângă complexul sportiv

 

Pompierii romaşcani au intervenit, sâmbătă la prânz, pentru a stinge focul izbucnit în imediata apropiere a unui complex sportiv de pe bulevardul Roman Muşat, din municipiul Roman. Administratorul complexului a dat foc unor gunoaie, dar focul s-a răspândit, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a se evita producerea unei tragedii. Din fericire, singura pagubă a constat în arderea a zece metri pătraţi de vegetaţie uscată.

 

Sub influenţa alcoolului

 

Sâmbătă, 18 mai, în jurul orei 21.36, un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe DJ 158, în interiorul localităţii Secuieni, pe Costel I., de 39 de ani, din comuna Secuieni, care conducea o motocicletă. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Foc în toiul nopţii

 

O familie din Buruieneşti a trăit momente de groază, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 2.30, acoperişul casei lui Benone S. a fost cuprins de flăcări. Imediat după ce au primit apelul prin 112, pompierii romaşcani s-au deplasat la faţa locului pentru intervenţie. Din păcate, focul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de 170 de metri pătraţi, precum şi acoperişul unei magazii alăturate casei, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi. Flăcările au distrus şi tavanul locuinţei, bunurile materiale din mai multe camere, cinci camere şi două holuri fiind afectate în total. Incendiul a pornit de la efectul termic creat la un conductor improvizat.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0