HomePe scurt

Ceartă rezolvată cu spray-ul lacrimogen * Foc de la țigară * Accidentată grav * Pozitiv la alcoolemie

Ceartă rezolvată cu spray-ul lacrimogen

După o ceartă în familie, o femeie de 58 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență Roman cu arsuri chimice de gradul I la nivelul feței și al mîinii stîngi. Totul s-a întîmplat marți dimineață, în jurul orei 9.30, în localitatea Trifești. Două familii – vecine și rude – s-au luat la ceartă și de la cuvinte de ocară s-a ajuns la lovitul cu pietre peste gard. În această situație, o tînără care venise să-și viziteze mama a luat spray-ul lacrimogen și l-a pulverizat pe vecina certăreață. Victima a primit ajutor medical din partea paramedicilor SMURD Roman și a fost transportată la spital.

 

Transport de apă

Marți, la ora 9.15, pompierii militari romașcani au fost solicitați și au transportat apă menajeră pentru animalele din 29 de gospodării din satul Vulpășești, comuna Sagna. Salvatorii au transportat 9.000 de litri de apă, distribuția făcîndu-se din poartă în poartă. În urmă cu o zi, pompierii romașcani au distribuit alte nouă tone de apă, la mai multe gospodării din satul Vlădnicele.

 

Foc de la țigară

Marți, la ora 11.59, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit cu patru subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată de pe un teren din zona străzii Islazului, din municipiul Roman. Incendiul a fost cauzat de jarul provenit de la o țigară nestinsă, aruncată neglijent. Au ars 500 de metri pătrați de vegetație uscată.

 

Accidentată grav

O bătrînă de 71 de ani, din Cordun, a fost accidentată grav marți, într-un accident rutier care a avut loc în comună. Vasile S., de 37 ani, din comuna Alexandru cel Bun, conducea un autoturism pe raza comunei Cordun și a surprins-o și accidentat-o grav pe Maria P., care, circulînd cu o bicicletă, a pătruns într-o intersecție și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului. Urmare a producerii accidentului, Maria P. a fost accidentată grav, fiind diagnosticată cu numeroase fracturi. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

Pozitiv la alcoolemie

În ziua de 21 august, în jurul orei 16.03, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat pe strada Cuza Vodă, din Roman, pe Mădălin I., de 25 ani, din municipiu, care conducea un autoturism avînd în aerul expirat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologe în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Fără documente

În ziua de 21 august, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat pe DC66, pe raza comunei Doljești, pe Ioan S., de 50 ani, din comuna Stănița, care conducea un autoturism avînd expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie din data de 16 august. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comentarii

WORDPRESS: 0