HomePe scurt

Accident din marșarier * Cu mașina în copac

Accident din marșarier

 

Mersul în marșarier s-a dovedit a fi o manevră riscantă pentru un conducător auto. În ziua de 26 iulie, în jurul orei 13.30, Secția de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe Aleea Teilor, din localitatea Gherăești.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în jurul orei 13.30, în timp ce Ionuț B., de 20 ani, din Gherăești efectua manevra de mers înapoi pe Aleea Teilor, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un moped condus regulamentar de Eronel T., de 47 ani, din comuna Gherăești.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul mopedului a fost rănit grav.
Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

Cu mașina în copac

 

Două persoane au fost rănite ușor vineri, 27 iulie, într-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei Trifești.
În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.23, în afara localității Trifești, Liliana Nicoleta M., în vîrstă de 26 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe DN15D. Din cauza neatenției în conducere a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
Urmare a producerii accidentului, conducătoarea auto și un pasager aflat pe locul dreapta față, Roxana C., de 27 ani, din Roman, au fost rănite ușor.
Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0