Prima paginăEconomie

100 de locuri de muncă în domeniul agricol, în Danemarca

100 de locuri de muncă în domeniul agricol, în Danemarca

Dimensiune text

 

 

Lucrătorii din județul Neamț sunt așteptați să participe la o selecție pentru 100 de locuri de muncă în Danemarca, informează Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFMN) Neamț.

Selecția pentru locurile de muncă, în domeniul agricol, la cules de mazăre, va avea loc în luna februarie, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Durata contractului este între 1 iunie și 1 octombrie, iar timpul de lucru este de 30-40 de ore pe săptămână, șase zile pe săptămâna. Salariul acordat de angajator este de 0,6 euro brut per kilogram, plus 12,5% alocație de concediu. Sunt avantajate persoanele care posedă cunoștințe de limba engleză, dar aceasta nu constituie o cerință obligatorie.

„Persoanele cu domiciliul în județul Neamț care corespund cerințelor posturilor oferite și sunt interesate de a participa la selecție se vor adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Neam, telefon 0233 743.848 sau 0233 219.514, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie după cartea sau buletinul de identitate, Curriculum Vitae în limba română, adeverință medicală de la medicul de familie (apt pentru muncă), dosar plic. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie”, a precizat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0