HomeEducatie

10.000 de euro pentru curtea Școlii „Vasile Alecsandri”

Conducerea școlii lucrează la un proiect ce are ca obiectiv reamenajarea curții și transformarea acesteia într-un adevărat parc în care elevii să-și poată petrece recreațiile.

 

 

Suma la care se ridică lucrările este aproape de 10.000 de euro. „Lucrăm la un proiect, în parteneriat cu Primăria Roman, cu care sperăm să obținem de la Rompetrol, într-un concurs de proiecte, un grant de 10.000 de euro. Ne-am propus să refacem curtea, să plantăm copăcei, dar și să construim o scenă mobilă pe care să o folosim ori de câte ori se vor desfășura în școală evenimente deosebite. De asemenea, în proiect sunt incluse și tribune mobile, pe care să le folosim atât în curtea școlii, cât și în sala de sport, în funcție de necesități. Refacerea curții este una din marile probleme cu care ne confruntăm, este nevoie de lucrări atât în corpul A, cât și în corpul B, dar cheltuielile depășesc cu mult posibilitățile noastre de investiții. Suntem o școală aglomerată și, din cauza denivelărilor din curte, avem mereu tot felul de incidente”, a spus profesoara Maria Campău, directorul Școlii „Vasile Alecsandri”.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 5
  • Daca este o scoala AGLOMERATA sa mearga la scoala unde este titulara , ce cauta la scoala asta ? cine a pus o?

  • Forfecuta 9 ani ago

    Vrabia malai viseaza si calicul praznic. De ce nu asteptati sa si castigati ceva ……ca ati mai depus voi proiecte……….

  • exact daca este o scoala aglomerata,care creaza probleme,dna.director ,prof.campau maria se poate intoarce fara probleme ,unde este titulara si anume la scoala nisiporesti,com.botesti si sa vina inapoi ,pe scaunul directoral dna,prof. roxana patrauceanu,este o solutie sigura si salvatoare.

    • un alt c.d..... 9 ani ago

      Ce atata inversunare? Poate s-a laudat prea devreme ,dar se pare ca v-ar deranja daca ar reusi sa se tina de promisiune! Proiecte aprobate si ramase …..pe drum, stim ca are altcineva……..Le-a castigat usor si le-a pierdut la fel de usor,diferenta este ca n-a riscat sa le faca publicitate.Miroase a frustrare ,tipic romanesca! Adaug, ca e cazul….”numai cine nu munceste, nu greseste! ” Numai ganduri bune ,la toata lumea!