Etapă a Campionatului Naţional de Scrabble, la Piatra Neamţ

Etapă a Campionatului Naţional de Scrabble, la Piatra Neamţ

Cu vioara străbunicilor a ajuns la liceul de artă
Programare online și pentru depunerea actelor de stare civilă, din acest an, la Roman
O familie cu trei copii, ajutată de elevii de la „Miron Costin”

 

scrabble01Cea de-a patra etapă a Campionatului Naţional Individual de Scrabble va avea loc la Piatra Neamţ, în perioada 16-18 septembrie, la Grand Hotel Ceahlău.

„Etapa este organizată de Clubul Sportiv «Argus» din Târgu Frumos, pentru că aşa a fost făcută programarea încă de anul trecut, iar Clubul Sportiv Abil Piatra Neamţ, înfiinţat între timp, este co-organizator, colaborator. Participă jucători din toată ţara, de la cele mai importante cluburi: Universitatea Cluj, Locomotiva Bucureşti, Impetus Bucureşti, Preventis Iaşi şi, în calitate de gazdă, Argus Târgu Frumos. Demnă de remarcat este prezenţa a numeroşi copii din categoriile prichindei, cadeţi şi juniori”, a precizat Ionel Aioanei, preşedintele Clubului Abil Piatra Neamţ şi membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Scrabble, iniţiatorul şi sufletul competiţiilor de scrabble de la Piatra Neamţ.

În cadrul acestei competiţii se vor desfăşura etape pentru Campionatul Naţional Individual de Scrabble (CNIS) Seniori şi Tineret (Juniori, Cadeţi, Prichindei), Campionatul Naţional de Scrabble Intercluburi (CNSI) Seniori şi Tineret (Juniori, Cadeţi, Prichindei).

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!