Prima paginăActualitate

Doi tineri în comă, după un accident cu mopedul

Doi tineri în comă, după un accident cu mopedul

Dimensiune text

 

accident-motoscuter-mopedMiercuri spre joi noapte, un grav accident s-a produs pe strada Profesor Dumitru Mărtinaş, în urma căruia, doi tineri, ambii din Roman, au suferit răni grave, unul fiind trimis către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Accidentul s-a produs undeva în jurul orei 1.45. Cei doi tineri se aflau pe un scuter. Din motive pe care poliţiştii nu le-au identificat până acum, conducătorul scuterului a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o bordură. Impactul a fost unul extrem de dur, iar rănile au fost cu atât mai grave cu cât cei doi nu purtau şi casca de protecţie. Un bărbat din Cordun a văzut cele întâmplate şi a sunat la 112.

Conform celor de la Ambulanţă, cel mai grav a fost lovit un tânăr de aproape 32 de ani, neidentificat la momentul preluării, care se afla în stare comatoasă, medicii romaşcani decizând trimiterea lui la Iaşi. Celălalt pasager al mopedului, un tânăr de 30 de ani, se afla în stare tot comatoasă, cu traumatism cranio-facial şi plăgi minore pe mâine şi picioare. Acesta a rămas internat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0