Zona de picnic din Ștrand, restricționată accesului publicului pentru ziua de sâmbătă

HomeSocial

Zona de picnic din Ștrand, restricționată accesului publicului pentru ziua de sâmbătă

 

 

Autoritățile locale anunță că sâmbătă, 5 mai, când la Roman se va desfășura unul dintre cele mai mari evenimente sportive din acest an, va fi interzis accesul publicului în zona de picnic și pe pista de biciclete din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova. Totul vine ca urmare a organizării în această zi a primei ediții a evenimentului ciclist „MTB Roman – Maraton”.

Manifestarea sportivă va fi organizată pentru prima dată în municipiul Roman și este destinată sportivilor de toate vârstele din întreaga țară pasionați de mountain bike și mișcare în natură, la nivel de amatori și profesioniști legitimați.

În acest an, organizatorii își propun să deruleze evenimentul pe trei trasee după cum urmează: ora 10:30 – startul pentru seniorii profesioniști, pe itinerarul Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” – Dig Siret – Pod Gâdinți – Tancodrom – comuna Ion Creangă – Recea – Stejarul – Săcăleni – Drumul Cireșului – Tancodrom – Pod Gâdinți – Dig Siret – Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, cu o lungime totală de aprox. 55 km; ora 10:40 – startul pentru amatori 15+, pe itinerarul Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” – Dig Siret – Pod Gâdinți – Tancodrom – comuna Ion Creangă – Dealul Mărului – Tancodrom – Pod Gâdinți – Dig Siret – Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, cu o lungime totală de aprox. 35 km; ora 10:50 – startul pentru copii, pe itinerarul Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” – Dig Moldova – Zăvoi – Dig Moldova – Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, cu efectuare de ture, pe o durată de maxim 2 ore.

„Sâmbătă, 5 mai, Romanul va fi gazda unui eveniment sportiv de amploare, ce este sprijinit de Primăria municipiului Roman și CSM Roman. MTB Roman – Maraton – ediția I se va desfășura inclusiv în Complexul Sportiv și de Agrement Moldova, unde organizatorii au pregătit pentru sutele de participanți ce sunt așteptați la eveniment mai multe activități. În acest context, CSM Roman vă aduce la cunoștință faptul că pe 5 mai, sâmbătă, pentru a se evita producerea de accidente, va fi interzis accesul publicului în zona de picnic și pe pista de biciclete din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova”, anunță reprezentanții CSM Roman.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc la Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Consilierii locali au aprobat la finele lunii trecute alocarea din bugetul local a sumei de 5.000 lei pentru sprijinirea acestui proiect.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0