Prima paginăSocial

Ziua Națională, sărbătorită duminică după-amiază în centrul orașului

Ziua Națională, sărbătorită duminică după-amiază în centrul orașului

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman a lansat miercuri invitația de a sărbători împreună Ziua Națională a României. Manifestările prilejuite de împlinirea a 101 ani de la Marea Unire sunt programate a începe duminică, 1 decembrie 2019, de la orele 16.00, în Piața „Roman Vodă”. După primirea oficialităților, imnul de stat al României va fi interpretat de tânăra artistă de talie națională Diandra Bancu, acompaniată talentatul pianist Ștefan Buzdugan. După ceremonialul religios și alocuțiuni, va urma ceremonialul de depunere a coroanelor. Defilarea detașamentelor forțelor armate și ale instituțiilor de ordine publică constituite cu prilejul Zilei Naționale va fi urmată de un spectacol cu foc de artificii.

„Vă invităm să luați parte la acest moment important pentru toți românii și, pentru că luna decembrie este luna cadourilor, Primăria municipiului Roman reia frumosul obicei de a vă provoca să ne punem în valoare orașul. Astfel, cei care vor lua parte la manifestările de 1 decembrie de la Roman sunt invitați să posteze pe grupul

«Frumusețe de oraș din mândră Românie» (https://www.facebook.com/groups/487429054990708/) – până pe 5 decembrie, maxim 3 imagini sau un clip de la evenimentul din Piața «Roman Vodă», iar postările cele mai apreciate vor fi premiate de conducerea Primăriei municipiului Roman pe 6 decembrie, de Moș Neculai. Amănunte despre competiție găsiți pe grupul de Facebook administrat de Primăria municipiului Roman – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/ ”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0