Ziua Armatei, sărbătorită la Roman

HomeSocial

Ziua Armatei, sărbătorită la Roman

 

Pe 25 octombrie, întreaga țară sărbătorește Ziua Armatei, iar manifestările de celebrare a evenimentului nu au lipsit nici de la Roman. Conducerea Bazei 3 Logistică „Zargidava” și a Primăriei Roman, alături de senatorul Dan Manoliu și deputatul Laurențiu Leoreanu, au participat la ceremonialul militar-religios, ce a avut loc la Monumentul Eroilor din Cimitirul „Eternitatea”.

Au susținut discursuri protopopul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, colonelul Aurelia Tița, comandantul Bazei 3 Logistică „Zargidava” și primarul Lucian Micu. După slujba de pomenire a celor care s-au jertfit pentru eliberarea teritoriului României de ocupația străină, oficialitățile au depus coroane de flori. Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Din fata, unde se tin ceremoniile, Cimitirul eroilor arata frumos. In partea din spete (spre nord, spre fostul IMR) crucile eroilor nu se mai vad din buruieni si din gunoaie (cele de langa gardul cimitirului eroilor). Este rusinos. Administratia cimitirului, unitatile militare, Primaria, cineva ar trebui sa faca ceva, pentru ca pe oasele acestor eroi se sprijina statul roman modern, fiecare dintre noi le datoram ceva din bunastarea noastra actuala, cu atat mai mult oficialitatile si oamenii cu functii inalte (poate prea bine)platiti de statul roman modern, nu credeti?