Zi festivă pentru câștigătorii concursului pentru ajutor șef de post la Doljești, Dămuc, Dobreni și Vînători

HomeSocial

Zi festivă pentru câștigătorii concursului pentru ajutor șef de post la Doljești, Dămuc, Dobreni și Vînători

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț şi-a mărit echipa cu patru civili, care vor ocupa funcţia de ajutor şef de post în mediul rural. Marți, 15 martie, cei patru au depus jurământul de credință și li s-a acordat gradul profesional, informează IPJ Neamț. Cei patru candidați, care au promovat concursul de încadrare din sursă externă pentru funcțiile de ajutor șef de post, își vor începe activitatea profesională în mediul rural, în cadrul posturilor de poliție Doljești, Dămuc, Dobreni și Vînători-Neamț.

Pe data de 15 martie, celor patru candidați, care au promovat concursul de încadrare din sursă externă pentru funcțiile de ajutor șef de post, li s-a acordat gradul profesional și au depus jurământul de credință în fața șefului unității. Concursul s-a desfășurat în perioada 15 noiembrie – 23 decembrie 2021, iar primii patru care au obținut cele mai mari note la evaluarea teoretică, în ordine descrescătoare, au fost evaluați psihologic și medical, fiind declarați „apt”. Iulian, David Cătălin, Iulian Cosmin și Dumitru Daniel au obținut la concurs note între 8,35 și 9,40.

„În total au fost înscriși 72 de candidați, iar după evaluarea performanțelor fizice, 37 de candidați au susținut evaluarea teoretică. Conducerea unității îi felicită pentru reușită, le urează bun venit în echipă și mult succes în carieră!”, au transmis cu acest prilej reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0