Prima paginăActualitate

Zi festivă la Jandarmeria Neamţ

Zi festivă la Jandarmeria Neamţ

Dimensiune text

 

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ a avut loc marţi, 1 august, festivitatea de înaintare în grad, la termen, a 13 jandarmi – patru ofiţeri şi nouă subofiţeri -, în conformitate cu prevederile Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Au fost avansați: la gradul de colonel – Cristinel Bucălău, şeful Serviciului Resurse Umane, la gradul de maior –Florin Stângu, comandantul Detaşamentului 4 Roman, iar la gradul de căpitan – Gavril Bistricianu şi Cristian Văduva, ambii ofiţeri specialişti în cadrul inspectoratului.

Totodată, Paul Boangiu a primit gradul de plutonier adjutant şef, Ion Hâra şi Ionel Ambrosă au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant, Alexandru Ionuţ Luca are gradul de plutonier major şi tot de astăzi, Marius Florin Matei, George Sorin Barbu, Marius Ciobanu, Ciprian Ştefan şi Cătălin Ciobanu sunt avansaţi la gradul de plutonier.

„Inspectorul şef al IJJ Neamţ, maiorul Radu Olariu, a înmânat noile grade tuturor militarilor avansaţi, după care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate. De asemenea, tot cu 1 august, doi subofiţeri au fost mutaţi în interes de serviciu de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita la Jandarmeria Neamţ. În acest sens, plutonierul major Ovidiu Tinca şi sergentul major Emilian Creţu au ales să vină mai aproape de casă şi să execute misiunile alături de colegii lor de la Neamţ. Adaptarea la noul loc de muncă nu ar trebui să fie o problemă pentru cei doi militari, dat fiind faptul că unul dintre ei, Ovidiu Tinca, a mai lucrat în cadrul instituţiei nemţene, iar celălalt a efectuat stagiile de practică pe timpul cât era elev al şcolii militare de subofiţeri”, informează un comunicat al Jandarmeriei Neamț.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0